Kalkoen-Spinazieragoût

  • WebMaster
  • WebMaster's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Lees meer
18 jaren 2 maanden geleden #1317 door WebMaster
Kalkoen-Spinazieragoût werd gestart door WebMaster
Oorspronkelijk geplaatst door: Paul

Na al het BBQ'en en de zware Franse kazen een wat lichter gerechtje tussendoor.

Voor 4 personen.
Snipper een 2 uitjes en fruit dit circa 3 minuten. Knijp 4 teentjes knoflook hierboven uit. Blus het geheel met een glas wijn. Gooi er een beker water bij met een (kippe)bouillonblokje. Breng het aan de kook en bind de saus met maïzena. Voeg vervolgens 400gr in stukjes gesneden kalkoenfilet toe. Daarna komt de 300gr diepvriesspinazie.

Laat het geheel 10 minuten zachtjes doorkoken en drink ondertussen de rest van de witte wijn voordat deze warm is. Af en toe roeren. Tot slot een bekertje zure room en eventueel wat zout en peper.

Gerecht is lekker met spagetinni of macaroni.

Eet smakelijk...

Toch kan hier best een kaasplankje als toetje bij.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.088 seconden

PopUpClub.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Akkoord' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Ik accepteer het gebruik van cookies op deze site.

EU Cookie Directive Module Information