Najaarsweekend 2023

Thermometer met het aantal aanmeldingen

image1

 Het Najaarsweekend wordt georganiseerd van 8 t/m 10 september 2023 op de Camping Oosterbeeks Rijnoever (https://www.oosterbeeksrijnoever.nl/ ) in Oosterbeek. Het volledige adres is: Polderweg 1 6862VX Oosterbeek. Telefoon: +31 (0)26-3333777 (bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur) Via de mail bereikbaar op . Voor informatie kun je terecht bij Pepijn en Marieke Peters

foto1

Camping Oosterbeeks Rijnoever is een gezellige familiecamping, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Rijn, met de bossen en heuvels van de Veluwe in de rug en met de blik gericht op de Betuwe aan de overkant van de rivier. Op de camping zijn zowel kampeer- als seizoen plekken aanwezig. De kampeerplekken, voorzien van stroom, zijn geschikt voor caravans, campers, busjes, vouwwagens en tenten..In de omgeving zijn leuke bezienswaardigheden en vanaf de camping kun je alle kanten uit wandelen met als klapper een supermooi klompen pad "Rosandepad" van 16km. Helaas mag dat alleen zonder hond i.v.m. vee op particulier terrein. Het centrum van Oosterbeek ligt op loop- en fietsafstand. Hier bevinden zich de meest noodzakelijke winkels en supermarkten. Oosterbeek kent zelf ook een klein treinstation waar je de stoptrein kan pakken richting Utrecht of Arnhem. Daarnaast is er op 10 minuten loopafstand een busverbinding tussen het NS-station van Arnhem en het Centrum van Wageningen. Ideaal voor als je een dagje de stad wil bezoeken.

foto3

Reserveren kun je doen via het boekingssysteem op de site (https://www.oosterbeeksrijnoever.nl/reserveren/#verblijf ). De camping wil graag dat je een aanbetaling doet, aangeeft of je langer bent dan 6 meter en dat je lid bent van de PopUpClub zodat we bij elkaar kunnen worden geplaatst. Inchecken kan vanaf 14.00 uur en uitchecken voor 12.00 uur. Graag na het maken van een reservering doorgeven aan ons secretariaat: Als u eerder wilt komen en/of later wil weggaan dan dient u dat zelf met de camping af te spreken.

We hopen weer op een grote opkomst.

Hartelijke groet,

Het bestuur

 

 

Voorjaarsweekend 2023

Thermometer met het aantal aanmeldingen

image1

Het voorjaarsweekend wordt georganiseerd van vrijdag 12 mei t/m zondag 14 mei 2023 op Camping de Boekel. Het adres is: De Boekel 22 1921 CE Akersloot in Noord-Holland. Telefonisch te bereiken via: 072 – 5330109 en via de mail:  website: www.deboekel.com

campingboekel uitdelucht 1 min compressor

Op de camping kunnen we op elke vrijdag met de boot naar de kaasmarkt in Alkmaar gaan. Op de camping zijn kano’s te huren om door het prachtige natuurgebied van Akersloot te varen en men kan nader kennismaken met boerengolf. Ook het strand is vanuit de camping makkelijk bereikbaar. Er zijn vanaf de camping mooie fietsroutes zoals de pontjesroute.

kanovaren1 min 350x200boerengolf3 min 350x200

De camping ligt vlakbij het Land van Leeghwater. Het is een uitzonderlijk mooie gebied gelegen aan de noordwestzijde van het Nationaal Landschap Laag Holland en ligt direct ten oosten van de stad Alkmaar. In dit oer-Hollandse landschap bevinden zich de beroemde droogmakerijen uit de Gouden Eeuw. De Beemster viel in 1612 als eerste van de grote meren droog, De Schermer als laatste in 1635. Hier liggen ook historische dorpen zoals De Rijp, waar haringvisserij en walvisvaart in de 17e eeuw zorgden voor welvaart, prachtige raadhuizen, (pak)huizen en kerken. Het eiland waarop de dorpen zijn gelegen is nu bekend als het waterrijke vogelweidegebied de eilandspolder Hier zijn prachtige wandelingen en fietstochten te maken over de over oude dijken. De Eilandspolder zelf kent alleen vaarwegen, toegankelijk voor fluisterbootjes, kano's, sup's of excursieboten.

Er is op zaterdag 15:00 uur een historische wandeling door De Rijp geregeld. Voor een kleine vergoeding worden we dan onder leiding van een ervaren VVV gids rondgeleid door het beste dorp van Nederland (al dus Jan Adriaanszoon Leeghwater). zie: gebied-land-van-leeghwater-de-rijp voor meer informatie. Als er mensen interesse hebben hoor ik (Victor) dat graag.

We kunnen eenvoudig via de mail reserveren maar wel voor 1 april 2023. Na deze datum kan de camping niet meer garanderen dat er plek is voor een van onze wagens. Op zondag moeten we voor 13.00 uur vertrekken. We kunnen BBQ-en we mogen een vuurschaal gebruiken mits alles van de grond is.

Reserveren graag direct bij de camping en vermelden dat je lid bent van de PopUpClub en daarna doorgeven aan ons secretariaat: . Als u eerder wilt komen en/of later wil weggaan dan dient u dat zelf met de camping af te spreken.

We hopen weer op een grote opkomst.

Hartelijke groet van het bestuur

PopUp Run 2023: Langs de Oost randen van Nederland

Camping de Bronzen Eik banner 2022

 Thermometer met het aantal aanmeldingen

 De run wordt gehouden van 28 april tot en met 7 mei.

Najaarsweekend 2022

Thermometer met het aantal aanmeldingen

image1

 foto3

! let op, graag voor 15 april reserveren ivm vasthouden plaatsen !

Het Najaarsweekend wordt georganiseerd van 9 t/m 11 september 2022 op de Camping De Vliert ( https://www.campingdevliert.nl/index.html ) in Bunnik in de provincie Utrecht. Het volledige adres is: Rijsbruggerweg 2 3981 HN Bunnik. Telefoon: 06-41518581. Via de mail bereikbaar op:  Voor informatie kun je terecht bij de familie van Bentum.

foto4

Camping De Vliert ligt dichtbij de stad Utrecht en is landelijk gelegen tussen Bunnik en Houten. In de gemeente Bunnik ligt het grootste fort van de Hollandse Waterlinie; fort Rhijnauwen. Het indrukwekkende fort ligt in een waardevol natuurgebied en is in de zomermaanden geopend voor publiek. In de overige maanden kunt u altijd terecht voor een heerlijk kopje thee in het theehuis op Landgoed Rhijnauwen. Of breng een bezoek aan het Waterliniemuseum en ontdek op speelse en interactieve wijze veel over deze historische verdedigingslinie met al zijn forten. Houten is een absolute aanrader en biedt veel vertier. Er zijn 3 winkelcentra (Oude Dorp, Het Rond en Castellum) met veel leuke winkels, een bioscoop en vele bars & restaurants (2 km).

foto5

We kunnen zelf eenvoudig online boeken via de bookingstool: https://www.campingdevliert.nl/contact.html Dan heeft de camping gelijk alle gegevens voor de nachtregistratie, dus per wagen één reserveringsaanvraag. Als iedereen tijdens het reserveren in het Opmerkingen veld het volgende aangeeft "Groepsreservering PopUpClub"; dan kan de camping ervoor zorgen dat we bij elkaar komen te staan. Iedereen ontvangt persoonlijk een reserveringsbevestiging. Betalen kan op de dag van aankomst (of vertrek) bij de receptie. Een aanbetaling is dus niet nodig. Zondag moeten we wel voor 13.00 uur vertrekken anders moeten we voor een halve dag bijbetalen. Het verzoek van de camping is zo spoedig mogelijk te reserveren zodat een kampeerplaats niet onnodig wordt vastgehouden.

Graag na het maken van een reservering doorgeven aan ons secretariaat: Als u eerder wilt komen en/of later wil weggaan dan dient u dat zelf met de camping af te spreken.

We hopen weer op een grote opkomst.

Hartelijke groet,

Het bestuur

 

PopUp Run 2022: Boerderij in bedrijf

 Thermometer met het aantal aanmeldingen

1e camping 29 april tot en met 4 mei in Noord/midden Limburg

 

SVR Camping Oda Hoeve
Heldenseweg 10, 5995 RP Kessel
www.odahoeve.nl

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, in een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied “Slawin” en de Heldense Bossen, vindt u de kleinschalige boerencamping Oda Hoeve die in 2001 is opgericht en momenteel bestaat uit campingplaatsen en tevens ruim uitgeruste camperplaatsen.

 

1 

 2

Bij de boerderij worden asperges en prei geteeld. Wilt u meelopen bij de werkzaamheden van een boerderij en genieten van het prachtige platteland? Als u even genoeg heeft van de rust, is het wellicht leuk een dagtochtje te maken. In Venlo kunt u onder andere het Limburgs Museum bezoeken en in Roermond ligt de enorm populaire Designer Outlet. 
 Van pittoreske dorpjes tot winkelsteden in Limburg
 3 Door de ideale ligging, in het hart van Limburg, bevindt u zich binnen korte tijd in de grote en kleinere steden in Limburg. Binnen enkele kilometers staat u namelijk midden in het centrum van Roermond of Venlo. Daarnaast heeft Kessel een groot routenetwerk door omliggende dorpen zoals Helden, Reuver en Tegelen. En om niet te vergeten: Kessel is rechtstreeks gelegen aan de weelderige Maas. De beste manier om deze omgeving te verkennen is per voet of fiets. Hierdoor komt u op plaatsen waar u met motorvoertuigen niet kan komen, waardoor het bezichtigen van een stukje authentiek Limburgs werkelijkheid wordt.
 Unieke bezienswaardigheden op een steenworp afstand

In het maasdorp Kessel maar ook in de verdere omgeving zijn meer dan voldoende bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn.

4

8

Of een wandeling door Nationaal Park de Groote Peel in Ospel is zeker de moeite waard. Zo is er in de omgeving nog veel meer te zien en te beleven. Dit is allemaal makkelijk te bereiken via de moderne fiets en wandelknooppunten.

7

 5

 

Zoals onder andere het in 2015 van een ruïne gerenoveerde kasteel de Keverberg (Kessel), de Sint-Anthoniusmolen (Kessel) Bezoek aan het Historisch stadje Bruggen (D) net over de grens bij Swalmen, de kasteeltuinen in Arcen maar ook een boottocht over de Maas waar het prachtige Noord-Midden Limburgse landschap met de mooie dorpjes bekeken kan worden.

6

Er zijn in de omgeving van de camping verschillende fiets- en wandelroutes. Na deze inspanningen kunt u genieten van een heerlijke bourgondische maaltijd in een van de gezellige restaurantjes.
Met de beheerder van de camping is afgesproken dat we ’s avonds een kampvuur mogen maken zo lang we het klein houden en de ondergrond niet beschadigen.

2e camping 4 tot en met 8 mei in Zuid Limburg
SVR Camping Waalheimerfarm Landbouwbedrijf Dullens-Eijssen

​walem 55, 6342 pa walem
www.waalheimerfarm.nl

06-20975038 of 06-20515482
Bankrekeningnummer: NL08 RABO 01259 09209

 10

 9

Een camping gelegen in het Zuiden van Limburg en uitzicht naar het Drielandenpunt met op steenworp van ca. 2 km van Valkenburg aan de Geul. Maastricht 15km

Onze locatie is een unieke plek om rust en ontspannen te vertoeven. Men kan spelen op het hooi maar ook een ritje maken met de boer om de vee te verzorgen/voeren. BELEEF DE BOERDERIJ met MELK van eigen KOEIEN.

11

Bij het reserveren van de camping wordt een aanbetaling van € 30,- gevraagd die bij het afrekenen weer van de rekening wordt afgetrokken.

 12

Aanmelden

Graag rechtstreeks bij de twee campingsreserveren en dan even een emailtje naar: 

PopUpClub.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Akkoord' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Ik accepteer het gebruik van cookies op deze site.

EU Cookie Directive Module Information