Najaarsweekend 2017  15 – 17 september 2017

Thermometer met het aantal aanmeldingen

Het Najaarsweekend wordt georganiseerd van 15 t/m 17 september 2017 op de Camping Maas en Waal in Afferden. Camping Maas en Waal ligt in het buitengebied van Afferden, 15 km ten westen van Nijmegen, op de grens van Gelderland en Noord-Brabant

! Zaterdag 16 september is het fruit corso in Tiel, ongeveer 25 km van de camping !

Het volledige adres is: Kooistraat 1a 6654 KH Afferden. Telefoon: 0487-518232. Mobiel: 06-20013230. Via de mail bereikbaar op: of via het contactformulier op de site: www.camping-maasenwaal.eu.

De familie Jacob en Arja van Roekel runnen de camping.

De camping biedt de volgende faciliteiten:

 

25 ruime goedverzorgde campingplaatsen met waterkraan en afvoer, en 6 Amp. stroomaansluiting. Er is nachtverlichting op het terrein. 4 verharde camper plaatsen. Gratis WiFi. Zeer ruim en schoon sanitair met vloerverwarming. Een lekkere warme douche is bij de prijs inbegrepen. (geen munten) Slechtweervoorziening met zithoekjes en leeshoek. Er is een uitgebreide informatie map met toeristische uitstapjes. Wandel- en fietsroute's op de camping aanwezig. Overdekte speelgelegenheid met tafeltennistafel, voetbaltafel, dartbord, airhockeytafel, sjoelbakken. Speeltoestellen schommel, glijbaan, skelters, trampoline, voetbalveld, grote zandbak. Op je eigen plaats een vuurtje stoken mag in onze vuurschaal. Wij leveren een kruiwagen vol hout voor € 5,-. Ook organiseren we regelmatig een kampvuur voor al onze gasten.

 

Ook een BBQ is toegestaan.

 

Aangesloten bij de SVR en bij Acsi